info@soproniszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
<
Egészséges tányér - Egészség a táplálkozásban
Vegetáriánus ételek, vadhúsból készíthető ételek
Foglalkozás részletei
Belépés a foglalkozásba
Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Témakörök:
Egészséges tányér - Egészség a táplálkozásban
Elem címe:
A hús termékek az egészséges táplálkozásban - tananyagleírás
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Egészséges gabonafélék - tananyagleírás
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Fűszerek - tananyagleírás
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Gyümölcsök - tananyagleírás
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Vadak - tananyagleírás
Szerző:
Rákóczy László; Varga Viktória
Típus:
PDF
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás: