1. Foglalkozás

Belépés a foglalkozásba
1. Foglalkozás
 Elérhető
Általános adatok
Szerző: Bérczy Dóra Judit-Piskoltiné Magyar Marianna
Címkék:
Rövid leírás: Ismerkedés az árakkal
Leírás: A napi szinten vásárolt élelmiszerek és alapanyagok áraival, valamint a származási területeikkel ismerkednek meg a tanulók.
Időtartam: 90 min
Tanulásra javasolt idő: 90 min
Létszám (fő): 16
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 07. évfolyam, 08. évfolyam, 09. évfolyam, 10. évfolyam
Ajánlott létszám: kiscsoport (maximum 15 fő)
Ágazat: Közlekedés és szállítmányozás, Környezetvédelem és vízügy, Gazdálkodás és menedzsment, Turizmus-vendéglátás, Élelmiszeripar
Időkeret: 1-5 tanóra
Kompetenciák: Anyanyelvi kommunikáció, Digitális kompetencia, Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák, Személyközi és állampolgári kompetenciák, Vállalkozói kompetencia
Nehézség: könnyű (minden tanuló számára teljesítető, még az átlag alattiak számára is)
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Tananyagfejlesztő intézménye: Soproni SzC Porpáczy Aladár Szakképző Iskolája, Kollégiuma és ÁMK-ja

NoPIC
Elem címe: 1.melléklet-Kedvenc Ételem
Szerző: Bérczy Dóra Judit-Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    Beágyazás
Keresd meg miből készültek az ételek!
Leírás:

NoPIC
Elem címe: 2. melléklet-Honnan származnak egyes ételalapanyagok
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    Beágyazás
Honnan származnak egyes zöldségek, gyümölcsök?
Leírás:

NoPIC
Elem címe: 3. melléklet-Mennyibe kerülnek az alapélelmiszerek?
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    Beágyazás
Az alapélelmiszerek árainak ismeret
Leírás:

NoPIC
Elem címe: Foglalkozás leírása
Szerző: Bérczy Dóra Judit-Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    PDF
Első foglalkozás-90 min
Leírás: