7. foglalkozás

Belépés a foglalkozásba
7. foglalkozás
 Elérhető
Általános adatok
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Címkék:
Rövid leírás: Fűszervaj készítés tanulása
Időtartam: 90 min
Tanulásra javasolt idő: 90min
Létszám (fő): 16
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 07. évfolyam, 08. évfolyam, 09. évfolyam, 10. évfolyam
Ajánlott létszám: kiscsoport (maximum 15 fő)
Ágazat: Közlekedés és szállítmányozás, Környezetvédelem és vízügy, Gazdálkodás és menedzsment, Kereskedelem, Turizmus-vendéglátás, Élelmiszeripar
Időkeret: 1-5 tanóra
Kompetenciák: Anyanyelvi kommunikáció, Digitális kompetencia, Idegen nyelvi kommunikáció, Kulturális kompetencia, Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák, Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák, Személyközi és állampolgári kompetenciák, Tanulá
Nehézség: könnyű (minden tanuló számára teljesítető, még az átlag alattiak számára is)
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Tananyagfejlesztő intézménye: Soproni SzC Porpáczy Aladár Szakképző Iskola

NoPIC
Elem címe: 7. foglalkozás
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    PDF
A 7. foglalkozás leírása
Leírás:

NoPIC
Elem címe: Fűszervaj készítése
Szerző: Bérczy Dóra Judit- Piskoltiné Magyar Marianna
Típus:    Beágyazás
Fűszervaj készítő kisfilm
Leírás: